Nyomtatás

Oktatás

Kávépörkölőként alapvető célunk, hogy az általunk előállított kávét a lehető legkörültgekintőbben készítse el a barista, kihozva azokat a jellemzőket, amelyeket véleményünk szerint meg tudunk mutatni a fogyasztónak.

Ezen cél elérése érdekében nélkülözhetetlen a tudás, amivel egy baristának rendelkeznie kell. Véleményünk szerint állandó fejlődésre van szükség ezért folyamatosan magunkat azaz kollégáinkat is képezzük, és ezt a szemléletet szeretnénk a baristák felé is közvetíteni, ezért folyamatosan változó megújuló ismeretekkel várjuk azokat akik tanulni szeretnének.

Vevőinknek kollégáink bizonyos alap ismetereket a helyszínen is át tudnak adni, de lehetőség van továbblépve alaposabb ismeretek megszerzésére, melyek kapcsán több területre
figyelünk és közvetítünk ismereteket, mint:
• nyerskávé"
• pörkölés"
• gépek"
• darálók, darálás"
• barista ismeretek"
• érzékszervi percepció"
• víz"
• tej